Scylla - a használható tudás

Scylla oktatás

Scylla oktatás

Kapásból öt érvünk van

2019. február 13. - Scylla Oktatás

Ha az első munkahelyedet keresed, vagy éppen túl vagy a kezdő lépéseken, és többre vágysz… Ha újraterveznéd a karriered, vagy érdekel a változatosság… Ha komolyan veszed az élet kihívásait..., akkor minket keresel, mi pedig Téged. Öt élethelyzet, amiben magadra ismerhetsz.

attractive-background-beautiful-756453.jpg

Kinek ajánljuk az OKJ-s képzéseket?

 

1 | Érettség után, a nagybetűs ÉLET

Aki érettségi után még nem helyezkedett el, és úgy érzi, hogy a sok tantárgy, amit tanulnia kellett a gimnáziumban, nem biztosít számára konkrét állás-, illetve munkalehetőséget. Aki alapvetően szeret, és képes tanulni, és nem áll távol tőle a számok-, és az informatika világa, de nem szeretne felesleges tudást felhalmozni, mert a mai világban sokkal könnyebb elhelyezkedni szakirányú képesítéssel, mint általános tudásra épülő bizonyítvánnyal.

Ha te is ebben a cipőben jársz, akkor olyan tudásra – és emellett bizonyítványra – van szükséged, ami változtat ezen a helyzeten. Éppen ezért, mi a képzéseinken csak a valóban szükséges dolgokat tanítjuk meg a hallgatóinknak, és célirányosan felkészítjük őket a napi munkavégzés során rájuk váró feladatokra.

 

2 | Váltás tudatosan

Akinek már van állása, de változtatni szeretne a jelenlegi munkakörén – esetleg ezzel együtt a munkahelyén is –, mert mást szeretne csinálni, vagy olyan területre vágyik, ahol a több feladattal együtt a fizetés is magasabb lenne.

Ha unod, hogy csak mások keze alá dolgozol, előkészítesz, fénymásolsz, postára mész, vagy éppen kávét főzöl, akkor szerezz nálunk piacképes képesítést – akár többfélét is –, és tedd meg az első lépést a ranglétrán! Nálunk lehetőséged van akár munka mellett is eljárni a tanfolyamokra, mert a felnőttképzéseink időbeosztásával, szervezésével igyekszünk igazodni Hozzád.

 

3 | Újratervezés

Aki néhány évre kiesett a munkaerő piac vérkeringéséből – például „baba projekt” miatt –, és fokozatosan szeretne újra munkába állni. Számukra jónéhány cégnél van lehetőség részmunkaidőben is elhelyezkedni azokban a munkakörökben, melyekhez a képesítés nálunk megszerezhető.

Szeretnél már újra munkába állni, de csak olyan lehetőségeket találsz, ahol napi 8-10 órára le lennél kötve? Kis- és középvállalkozásoknál gyakori – de multiknál is egyre több példa van rá –, hogy részmunkaidőben foglalkoztatnak megfelelő képesítéssel rendelkező munkatársakat irodai munkára, pénzügyi-számviteli ügyintéző, vagy éppen bér- és társadalombiztosítási ügyintéző munkakörben.

 

4 | Benne vagy a pakliban?

Akinek már van valamilyen szakirányú képesítése, de szeretne „több lábon állni”, azaz megszerezni azokat a képesítéseket is, melyek az irodai munkavégzés során nélkülözhetetlenné tennék őt.

Minden munkahelyi közösségben kialakítanak valamilyen helyettesítési rendszert, arra az esetre, ha egy adott kolléga betegség, vagy szabadságolás miatt hosszabb-rövidebb időre hiányozna. Egy váratlan helyzetben óriási segítség a főnök részére, ha van olyan munkatárs, aki több feladatra is bevethető. Legyél Te az irodában a Jolly Joker! :) 

 

 adolescent-adult-back-view-710743.jpg

 

5 | 1 nem fogadott hívás

Aki egyetért a „lifelong learning” filozófiával, vagy ahogy a szüleink fogalmaztak: „jó pap holtig tanul”.
Életünk jelentős részét a munkahelyen töltjük, és ott folyamatosan új feladatokat kell megoldanunk. Ez nem sokban különbözik attól, amit a szabadidőnkben teszünk, amikor megismerkedünk az okostelefonunk egy-egy új alkalmazásával, és elkezdjük használni a Skype-ot, Waze-t, vagy akár csak a levelező rendszert.

Ha te vagy a családban, aki elsőként megtanulja, hogyan kell az új okos tévén netezni, reklám mentesen filmet nézni, vagy éppen a kedvenc csatornákat beállítani, és aztán te mutatod meg a szülőknek és a nagyinak, akkor ez a kifejezés éppen rád vonatkozik. „Jó pap” vagy, vagyis inkább jó munkatárs – persze nem otthon, hanem a munkahelyeden –, aki nem csak megszokásból írja bele az önéletrajzába, hogy „szeretem a kihívásokat, és gyorsan tanulok”, mert ha az ÉLET hív, akkor nem jó lemaradni róla.

 

Fotók: pexels.com

Pénzügyi-Számviteli Ügyintéző (távoktatás)
OKJ 54 344 01
Képzés nyilvántartásba vételi száma: E-001818/2018/A001
https://oktatas-szervezes.hu/penzugyi-szamviteli-ugyintezo/ 
Társadalombiztosítási ügyintéző és Bérügyintéző komplex tanfolyam
OKJ SZÁM: 51 344 02, 51 344 01
Képzés nyilvántartásba vételi száma: E-001818/2018/A003, E-001818/2018/A002
https://oktatas-szervezes.hu/tarsadalombiztositasi-ugyintezo-es-berugyintezo-kombinalt-tanfolyam/
Vállalkozási Mérlegképes Könyvelő
OKJ 55 344 07
Képzés nyilvántartásba vételi száma: E-001818/2018/A004
https://oktatas-szervezes.hu/vallalkozasi-merlegkepes-konyvelo/

A bejegyzés trackback címe:

https://oktatas-szervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr4114624910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása