Scylla - a használható tudás

Scylla oktatás

Scylla oktatás

10 + 1  ok , hogy miért legyél tb és bérügyintéző

2019. április 23. - Scylla Oktatás

Kisgyermeked van?
10 + 1  ok , hogy miért legyél tb és bérügyintéző

Az OKJ-s képzésekkel napjainkban Dunát lehet rekeszteni. Szerintünk azonban nem mindegy, hogy melyiket választod, ha az a célod, hogy újonnan megszerzett végzettségeddel el is tudj helyezkedni.  A sikerképzés ilyen szempontból a társadalombiztosítási és bérügyintéző tanfolyam, amelynek birtokában nagy eséllyel munkahelyet is találsz.


5200 cég alakult az év első két hónapjában, ami azt jelenti, hogy több mint 15 000 szakembert kerestek ezekre a területekre munkatársként vagy vállalkozásként.

Egy vállalkozás gyorsan létrehozható, de számok nélkül nem lehet sikeres. Elkészült a 2018-as OKJ-s képzések népszerűségi listája is:

  1. társadalombiztosítási ügyintéző
  2. bérügyintéző
  3. pénzügyi-számviteli ügyintéző
  4. vállalkozási mérlegképes könyvelő

 

 analytics-3265840_1920.jpg

Összegyűjtöttünk 10 + 1 érvet,

hogy miért ezt a képzést válaszd, ha kisgyermekes szülőként karrierváltáson gondolkozol.

  1. Rengeteg kis- és középvállalkozás a könyvelőjétől várja el, hogy a bérszámfejtéseket elvégezze. Mivel ez nem könyvelői feladat, sok könyvelő keres maga mellé segítséget, aki ezeket a terheket leveszi a válláról.
  2. Amíg cégek és munkavállalók lesznek a földkerekségen, neked is lesz munkád.
  3. Jó voltál matekból az iskolában? Használd ki! Itt arra szükség lesz. Ha némi logikus gondolkodással is megáldott az ég, akkor biztos itt a helyed.
  4. Irodában dolgozhatsz! Kiszakadhatsz a négy fal közül és felnőtt emberek társaságában komoly dolgokról beszélgethetsz.
  5. Nem szereted a váratlan meglepetéseket? A munkaidő és a munkarend kiszámítható, tervezhető! Nincsenek több órás meetingek, egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán kell túlórázni!
  6. Embereknek segíthetsz a munkáddal! Nem csak számokkal fogsz találkozni, hanem emberekkel, akik a te szakértelmedre hagyatkoznak családi adókedvezmény igénybevétele, táppénz vagy nyugdíj ügyekben.
  7. Soha nem fogsz unatkozni! Képben leszel a vonatkozó jogszabályokkal, hiszen munkád alapfeltétele a törvényi háttér folyamatos nyomon követése.
  8. Értékes tudás birtokában leszel! Olyan dolgokat fogsz tudni, amelyeket más szakterületen dolgozók nem. Munkád által te magad is nélkülözhetetlen leszel!
  9. Szereted a titkokat? Bizalmi állásod lesz! A tulajdonosok, főnökök bérét is te számfejted, előtted semmi sem maradhat titokban.
  10. Szereted halmozni a jó dolgokat? Ezzel a kombinált szakképesítéssel egyszerre két bizonyítványt is szerzel! Máris jobb helyzetben leszel a munkaerőpiacon másokkal szemben!

 

teaching-928637_1920.jpg

+ 1 És a legfontosabb: időben oda tudsz érni gyermekedért az óvodába, iskolába minden délután.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oktatas-szervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr8414770436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása